Anderen over hun behandeling en therapie2018-09-18T11:12:31+00:00

Wat anderen over mij zeggen.

Schrijf zelf ook een beoordeling hoe je mij ervaren hebt.

DEEL OOK EEN ERVARING

LEES MEER ERVARINGEN

Vandaag zo’n bijzondere mega sessie van Amy Hoenstok ontvangen ☀️WOW☀️ wil t wel van de daken roepen ! Wat is er veel gebeurt, door diepe dalen gegaan, hinderlijk belemmerende pijn omgezet, inzichten ontvangen en opeens is het rustig in mijn hoofd, staat mijn hart weer open en heb ik een lach op mijn gezicht. AMY je hebt GOUDEN HELENDE HANDEN DANK JE WEL ❤️ ?❤️
Jeanne, Almere Haven
Allereerst een super aardige en fijne meid, weet wat ze doet heeft het zeer vaak bij het rechte eind, goed plan van aanpak. Is ook zeer flexibel in het maken van afspraken, ik ben al een jaar of 4 patiënt van haar en wil zeker geen ander want ik ben zeer tevreden met haar.
Ineke, Almere
Eindelijk een fysiotherapeut die naar het gehele plaatje kijkt en de tijd voor je neemt! Nadat ik mijn been op meerdere plaatsen gebroken had en langdurig met krukken moest lopen, kreeg ik klachten door mijn hele lijf. Amy pakte dit zeer goed op en wist de oorzaak snel te vinden en het met de juiste behandeling en oefeningen volledig op te lossen. Nu heb ik nergens last meer van! Kundige aanpak, zeer persoonlijk en effectief, voor mij nooit meer een andere therapeut (alhoewel ik natuurlijk wel hoop dat ik nooit meer een been breek…).
Caroline, Almere
Amy is een professionele, kundige fysiotherapeute. Haar behandelingen leveren vrijwel direct resultaat op. Zij kijkt niet alleen naar je klacht maar naar jou als individueel persoon. Ik kan iedereen haar aanbevelen!
Marcella, Almere Haven
Massage van Amy zijn in een woord te benoemen: vakkundig met een stevige druk. Daarnaast heeft ze ook een luisterend oor. Ik kan iedereen aanraden om juist bij haar een afspraak te maken!
Lion Elverding
Na bijna een jaar een knieblessure te hebben gehad bleek mijn toenmalige fysiotherapeut mij niet meer te kunnen helpen. Volgens hem zat er geen progressie meer in mijn herstel. Hij stuurde me terug naar het ziekenhuis. Daar de de arts dat ik niets mankeerde en dat hij mij niet verder kon helpen. Daar zat ik dan. Ik voelde pijn maar voelde me daar niet in erkent en/of geholpen. Totdat een vriendin mij vertelde over Amy. Ik dacht, ach ik kan het in ieder geval proberen. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Na een paar intensieve behandelingen, waarbij Amy alle tijd voor me nam, kan ik weer op mijn knieën zitten en heb ik al enige tijd geen pijn meer! De oefeningen die ze mee naar huis gaf waren een goede ondersteuning in het herstel. Amy geeft je meer dan je mag verwachten van een fysiotherapeut. Ik verwijs dan ook iedereen die fysio nodig heeft gelijk door naar Amy. Ze is er niet alleen voor de klacht maar ook voor de mens achter de klacht.
Daniëlle Egstorf, Almere
Amy begeleid mij op een manier die ik nog nooit bij andere therapeuten heb ervaren. Naast massage therapie, geeft ze ook heldere oefeningen mee en coacht ze mij mentaal, lichamelijk en spiritueel! Ook volg ik de Yoga lessen, of je nu lenig bent of niet, ziek bent of niet,ze weet altijd elke yoga oefening zo neer te zetten dat IEDEREEN, er aan mee kan doen. Ook de meditatielessen geven je een stukje rust, inzichten en op deze manier zorgt Amy er voor dat je op elk gebied in jouw comfortzone terecht komt. Naast vakbekwaamheid, is Amy ook communitatief zeer vaardig. Communicatie is n.l. één van de belangrijkste stukken, maar komt bij de meeste Fysio therapeuten, vaak door tijdgebrek, niet aan de orde. Amy haalt alles bij je naar boven en zorgt dat jouw emoties een plekje krijgen. Amy ik ben superblij met jou! You Go Girl!
Ellen Reurich, Almere
Ik had al heel lang last van mijn rug en schouder ,een vriend heeft Amy aangeraden. Zij heeft goed naar mij klachten geluisterd en een goede behandeling gegeven. De oefeningen die ik heb gekregen helpen me voor thuis en ik kan pijnvrij mijn werk doen. Ik wil haar op deze manier bedanken.
Alireza
Ik was een paar jaar geleden bij Amy onder behandeling. Helaas was ik haar uit het oog verloren. Ik hoorde dat Amy haar eigen praktijk had.Via een kennis van ons heb ik Amy haar nummer kunnen bemachtigen.Ik heb meteen gebeld voor een afspraak.Ik ben heel erg blij dat ik weer door Amy behandeld wordt.Zij doet haar werk met veel passie.
Fred, Almere
Amy voor mij ben je een engel. Ik kan altijd supersnel bij je terecht als mijn rug het weer eens begeeft en er weer is van alles vast zit. Zo vlak voor het weekend even langs jou en ik ga weer als de brandweer. Topper!!
Chantal Rijnbeek, Almere Haven
Amy is heel betrokken, deskundig, vrolijk, optimistisch en heeft haar focus altijd op de mogelijkheden die er zijn om te groeien. Daarbij schuwt ze de confrontatie niet…
Ze haalt veel creatieve en gevarieerde werkvormen uit de kast om iemand weer goed op de been en lekker in zijn of haar vel te krijgen.. en dat is haar bij mij goed gelukt!
Dankbare groet, Martin
Martin, Almere
Hey vakvrouw! Zelden iemand zo gedreven gezien. Echt super! M’n schouder doet vaak flink zeer door al dat klussen. Jij weet hem altijd weer soepel en pijnloos te krijgen. Ik zou niet weten wat ik zonder jouw therapie zou moeten. Beloof me dat je dit altijd blijft doen.
Bert, Almere Haven
Handballen op mijn leeftijd geeft regelmatig complicaties. Vooral mijn knieën moeten het wekelijks ontgelden. Altijd weer een verademing om van Amy een behandeling te krijgen. Dat voelt gelijk een stuk beter!
Michael Lutz, Almere Stad
Vanwege een blessure aan mijn voet (hielspoor) kon ik niet meer hardlopen,en kwam via via bij jou terecht,daar ben ik nog steeds heel blij om,want door jou inzet,kan ik na 2 maanden al weer wat kilometers maken! je gaat zelfs mee,met hardlopen als onderdeel vd behandeling,super!! Zowel fysiek als geestelijk weet je veel te bereiken,ben blij je te hebben leren kennen Amy,bedankt toppertje!
Louis, Almere
Hoi Amy, Huub hier van Rosanne. Ik wil ook wel even kwijt dat we hartstikke blij zijn met jou. Rosanne had er nooit zo snel bovenop gekomen als we jou niet hadden. Ze is weer topfit en voelt zich weer lekker dankzij jouw therapie. Ga zo door.
Huub en Rosanne, Almere Haven
Hi Am, ik zie dat ik een verhaaltje over je kwijt kan hier. 🙂 Ik doe mee! Met dat zittende werk wat ik doe ligt m’n nek altijd in de kreukels. Ik app je dan even en kan zo langs komen. Je masseert het steeds weer los en ik voel me als herboren. 5 sterren voor jou Amy.
Rob van den Broek, Almere
Hoi Amy, na mijn zwangerschap zat ik er helemaal doorheen. Ik voelde me echt een wrak. Tot ik bij jou kwam en het met grote sprongen al snel veel beter ging. Je hebt me er weer helemaal bovenop gekregen.
Floortje, Almere Buiten

Vertel jouw ervaring.

En deel het met anderen.

  • Klik op de mail link hieronder

  • Of deel het met me op Whatsapp

  • Type een kort stukje tekst

  • Stuur een leuke foto mee – please 😉

  • Stuur het door en ik plaats hem direct

Bel of stuur een berichtje